1458 Recenzii (4,7/5)
4.7/5

GPS TRACKER CU MICROFON AMBIENTAL

Urmărește-ți poziția în timp real și stochează rutele ascultând tot ceea ce se întâmplă

399 lei 199 lei

Protejați-i pe cei dragi în orice moment

Andrei
4.7/5

Achiziție verificată la 21/05/2023

“Cumpărat pentru fiul meu care are 9 ani, funcționează foarte bine. Se simte liber să se joace cu prietenii lui, iar eu mă simt relaxată pentru că de acasă pot vedea unde este cu cine și ce face.”

50% REDUCERE – Produs aproape epuizat, ultimele bucăți rămase

399 lei 199 lei

PROTEJAȚI-I PE CEI DRAGI ÎN ORICE MOMENT

Rețeaua puternică de sateliți Power GPS® vă permite să urmăriți poziția dispozitivului dumneavoastră în timp real, chiar dacă acesta se află la mii de kilometri distanță de dumneavoastră.

Pentru a-l utiliza, tot ce trebuie să faceți este să introduceți o cartelă SIM în dispozitiv și să instalați pe smartphone o aplicație care vă va ține sub control și veți putea vedea prin intermediul Google Maps poziția dvs. în timp real, monitorizând viteza și direcția.

Datorită microfonului ambiental puternic, puteți asculta sunetele și zgomotele din jurul Power GPS. Dispozitivul nu va emite NICIODATĂ un semnal sonor, tocmai pentru a evita să fie observat de infractori.

Funcția SOS le permite celor care dețin dispozitivul să apeleze imediat până la 4 numere de urgență în caz de pericol, trimițând imediat locația. Utile pentru copiii și persoanele în vârstă care ar putea avea dificultăți în utilizarea unui telefon mobil (aici trebuie doar să apăsați un buton).

Mic și compact, poate fi ascuns practic oriunde. Reîncărcabilă cu un cablu USB (inclus în pachet), se reîncarcă 100% în doar 30 de minute și are o autonomie de până la 60 de zile.

Poziția în timp real

Detectează locația persoanelor, obiectelor, vehiculelor și animalelor în timp real. Monitorizează istoricul călătoriilor.

În sfârșit, puteți dormi liniștit știind unde se află cei dragi și știind că îi puteți ajuta în orice moment dacă au nevoie. Protejați ceea ce iubiți.

Descărcați aplicația și introduceți sim-ul

Tot ce trebuie să faceți este să descărcați aplicația și să introduceți sim-ul în dispozitivul de localizare și puteți începe să utilizați X Power Localizer.

Ascultați sunetele

Datorită funcției “ascultare ambientală”, puteți asculta sunetele din jurul dispozitivului de localizare.

Set 4 numere SOS

Puteți efectua un apel de urgență la 4 numere presetate pentru ajutor imediat.

PESTE 12.500+ CLIENȚI MULȚUMIȚI

Dayana
4.7/5

Achiziție verificată la 19/10/2023

“Este mic și discret, discret, exact ceea ce căutam.”

Georgian
4.7/5

Achiziție verificată la 18/09/2023

“Microfonul este extraordinar și ascultarea începe imediat, fără ca cineva din apropierea dispozitivului să observe ceva. Super recomandat!”

399 lei 199 lei

COMPLETAȚI FORMULARUL

 Copyright 2023:This site is not a part of the Facebook Website or Facebook Inc. Additionaly. This site is NOT endorsed by FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.